Verminder cellulitis

Dankzij de combinatie van robotpalpen en radiofrequentie
Profiteer van een gratis informatiesessie

Voor een behandeling dicht bij u

Cellulitis

Aanbevolen prijzen

Tussen 75 en 150 € voor sessies van 30 tot 60 minuten.

Een sessie in praktijk


 • Aantal sessies: 4 tot 6

 • Wachttijd tussen 2 sessies: 3 tot 4 weken

 • Duur van een sessie: 30 tot 60 minuten

 • Geen bijwerkingen

Gebruikte technieken

Bipolaire Radiofrequentie

Radiofrequentie is ideaal overal waar de huid moet worden verstevigd omdat het bekend staat om zijn vermogen om collageen te stimuleren. Deze technologie verwarmt het huidoppervlak tot een temperatuur van ongeveer 42 ° om collageen te stimuleren.

Gerobotiseerde rollende palpaat

Het BodyPerfect-apparaat maakt lymfedrainage in 3 dimensies mogelijk via een zuigend los mechanisme gekoppeld aan een laterale massage mechanische . Het gerobotiseerde rollende palpaat is ideaal voor het ontstoppen van zware benen en het bestrijden van kleine plaatselijke vetophopingen.

Ultrasonen / cavitatie

Ultrasound werkt door vet en vet weefsel te desintegreren die hun metabole assimilatie bevordert om de oranje huid te verminderen.

Ultrasonen werken door het afbreken van vetweefsel en vet, wat de metabolische assimilatie bevordert om het verschijnen van sinaasappelhuid te verminderen.

 

Oorzaken van cellulitis

Cellulitis is een structurele verandering in de huid die bij de meeste vrouwen voorkomt en die geen dunne vrouwen spaart. Het komt voor in de vorm van een verandering in huidmorfologie die zich manifesteert door kuiltjes en knobbelpresences onder de huid, die voornamelijk voorkomt bij vrouwen op de dijen, bilspieren, benen en buik.

Cellulitis kan op elke leeftijd voorkomen en lijkt in de loop van de jaren zichtbaarder te worden omdat de huid zijn dikte verliest en de zichtbaarheid van lelijke onregelmatigheden toeneemt.

Er is een verband tussen vrouwelijke hormonen (oestrogeen en progesteron) en het uiterlijk van cellulitis. Deze aftrek komt van het feit dat mannen geen cellulitis oplopen. Laten we eens kijken naar de anatomie van de gebieden waarin cellulitis voorkomt.

Dijen en billen zijn de enige gebieden die worden aangetast door cellulitis. Dit komt omdat dit deel van het lichaam een ​​reservoir is van specifieke voedingsvetten die het lichaam heeft gereserveerd om het kind te voeden tijdens zwangerschappen die gepaard gaan met een laag dieet.

Het fenomeen cellulitis is het gevolg van een chronische onbalans van de adipocyt (vetweefsel) en het omliggende weefsel, met name de microcirculatie (waterretentie) en collageen (fibrose)..

Resultaten


 • Reductie tot 5-6 cm van tailleomtrek na 4 maanden

 • Sommige klanten zien een reductie-effect van 1 tot 1. 5 cm na de eerste sessie

 • Indien de klant het dieet / leefstijlprotocol correct naleeft, wordt na 6 sessies vrijwel altijd een minimumverlies van 2 centimeter bereikt

 • Vermindering tot 40% van het volume van vetophopingen

 • Verbetering van de elasticiteit van de huid

 • Tot 50% vermindering van de sinaasappelhuid

 • Geleidelijke verandering van het silhouet met een extra reductie van de sinaasappelhuid

 • Versteviging van de huid en verbetering van de elasticiteit

 • Gevoel van welzijn en lichtheid

 • Lichte benen en vitaliteit

Veelgestelde vragen

Wat is de minimum- of maximumleeftijd om in aanmerking te komen voor behandeling met BodyPerfect?

De BodyPerfect behandelingen worden niet beperkt door leeftijd en alle klanten die cellulitis en/of omtrek willen verminderen kunnen behandeld worden.

Wie zou een ideale kandidaat zijn voor de BodyPerfect-behandeling?

BodyPerfect wordt aanbevolen bij klanten met een normaal overgewicht met lelijke cellulitis in het bekkengebied rond de heupen, buik of lagere ledematen. Om optimale resultaten te bereiken, moeten deze klanten zich ook inzetten voor een gezonde levensstijl.

Wat zijn de contra-indicaties van lichaamscontour behandeling met BodyPerfect?

Er zijn geen belangrijke contra-indicaties voor de BodyPerfect behandelingen.

Hoe helpt BodyPerfect-technologie zich te ontdoen van cellulitis?

De combinatie van de gebruikte technologieën zorgt voor een diepe opwarming van het bindweefsel, inclusief fibreuze septa, die op zijn beurt een toename van collageenafzetting en lokaal celmetabolisme bevordert, wat resulteert in een gelokaliseerde vermindering van de laksheid en het huidvolume.

Extra mechanische manipulatie van de weefsels resulteert in een onmiddellijke toename van de bloedcirculatie en lymfedrainage, twee essentiële componenten voor een gezonde huidstructuur

Wat zijn de belangrijkste verschillen/voordelen van BodyPerfect ten opzichte van eenvoudige lymfedrainage?

De BodyPerfect is het enige apparaat dat 4 technologieën combineert die een synergetisch effect creëren bij de behandeling van het uiterlijk van de huid. Radiofrequenties zijn essentieel voor het behalen van een langetermijnresultaat op cellulitis.

Hoe lang duurt het om de resultaten te zien verschijnen?

De dadiofrequentie en cavitatiebehandeling staat bekend om zijn progressieve remodellering van het silhouet met een extra vermindering van het uiterlijk van de "sinaasappelhuid" en de huidversteviging en de elasticiteit ervan.

De beste resultaten worden verkregen bij klanten met tonische huid, elastisch en compact vetweefsel, thuis zullen de te behandelen gebieden na 6 sessies een circumferentiële reductie van 4 tot 5 cm per cliënt vertonen.

Gemiddeld kan de initiële cavitatiebehandelingssessie ongeveer 1,5 cm omtrek verliezen en is soms onmiddellijk waarneembaar door de cliënt.

Als de cliënt het dieet / leefstijlprotocol correct volgt, wordt na 6 sessies vrijwel altijd een minimumverlies van 2 centimeter bereikt.

In sommige gevallen kunnen klanten die perfect op cavitatiebehandeling reageren, reducties tot 7 centimeter bereiken met een exact protocol.
U kunt een instituut voor deze behandeling vinden in onze store locator