Ontdek Permanente Ontharing

dankzij de nieuwe “diode laser” technologie is permanente ontharing pijnloos en zonder risico.

Ontdek Permanente Ontharing

Geniet van een gratis sessie

Verder gaan

Onze EpilPro Diode Laser

Onze laatste generatie laser

Celestetic heeft zijn eigen Diode Laser, de EpilPro, met een golflengte van 808nm ontwikkeld.

Het is bewezen dat deze golflengte het meest effectief is omdat het het meest geabsorbeerd wordt door de melanine in het haar. Het is degene die de beste resultaten geeft omdat het werkt op 90% van de huidtypen, zelfs donker, en op alle haartypen, zelfs de fijnste. De technologie van EpilPro is veilig en uiterst effectief: 40 tot 60% effectiever dan conventioneel gepulseerd licht (IPL).

Before After
Before After

Voordelen

  • Krachtig koelsysteem
  • Een sessie is bijna pijnloos.
  • Geen warmte- of brandend gevoel
  • Golflengte zonder bijwerkingen
  • Hoog comfort van de behandeling.

 

Wekingsmechanisme

Diode lasers stralen infraroodstralen uit die een hoge affiniteit hebben met melanine. Wanneer de laser op de huid wordt gericht, passeert de huid en wordt geabsorbeerd door de haarbulbussen. Deze ophoping van licht in de bulbussen zal leiden tot intense warmte die vernietiging van het haar veroorzaakt door de vernietiging van haar diepe wortels.

 

 

Résultaten

Laser ontharing zal het meest effectief zijn op gepigmenteerde haren waar een permanente vermindering van maximaal 90% kan worden verkregen.

 

Veelgestelde vragen

Wie voert de permanente haarverwijdering uit met de Diode Laser?

Permanent ontharingssessies met de Celestetic EpilPro worden uitgevoerd door ervaren schoonheidsspecialisten die door het merk worden opgeleid. De behandelingsparameters zijn perfect afgestemd op de huid en het behandelde gebied. De behandeling wordt gedaan door het vegen, voorzichtig en veilig

 

Is ontharing permanent?

Na elke sessie is er een vermindering van het aantal haren en hun dikte. Na 6 tot 8 sessies is de ontharing van het behandelde gebied voltooid. Na een paar jaar kan er nieuw haar verschijnen. In dit geval is het raadzaam om een sessie te herhalen. Eén onderhoudssessie per jaar wordt aanbevolen om de resultaten onbeperkt te verlengen

 

Wie kan permanente ontharing doen?

Uw ontharingssessie met de EpilPro Diode Laser wordt uitgevoerd door een schoonheidsspecialist opgeleid door het merk Celestetic. Afhankelijk van uw huidtype, het aantal sessies al uitgevoerd, past ze de parameters van het apparaat aan om het vegen veilig.

 

Is het pijnlijk?

Het intelligente verstelbare pulsatiesysteem dat zich aanpast aan de huidtype en het krachtige koelsysteem met een saffier koelende kopstuk, zal bijwerkingen minimaliseren en de comfort van de behandeling verhogen. De sessies zijn bijna pijnloos.

U voelt slechts een lichte tinteling. De sessie is minder pijnlijk dan conventionele waxing of permanente ontharing met gepulseerd licht (IPL).

 

Hoeveel sessies Zijn ze nodig?

Average, voor lichte huidtypen moet u overwegen ten minste 6 sessies. Zwarte huidtypen ensoms nog een paar sessies nodig hebben (afhankelijk van het geval)

 

Wat is de ruimte tussen de sessies? Voor een goed resultaat is het essentieel om de aanbevolen tijd tussen de sessies te respecteren:

  • 4 tot 6 weken voor het gezicht, bikini en oksels
  • 6 tot 8 weken voor benen, armen, rug, romp

For jaarlijkse onderhoudssessies, wachten op haargroei om de afspraak te bevestigen.

Wat zijn de voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de zon?

Zolang er roodheid na de behandeling overblijft, moet de huid worden beschermd met een totaal zonnescherm en moet elke blootstelling aan de zon die dan abnormale tijdelijke pigmentatie zou kunnen veroorzaken, worden vermeden.

De vakantieplanning en actieve blootstelling aan de zon worden tien dagen na een sessie ontmoedigd.

Tips voor betere resultaten

  • Niet tussen de sessies door met een elektrische ontharder
  • Tussen de sessies, was alleen met een scheermes of beitel (om de bol te onderhouden)
  • Zich ontharen een paar uur voor een sessie

 

Prijs ?

Onze centra

Geniet van een gratis sessie

Meer informatie

De informatie sessie is gratis

De informatie die u in ons formulier verstrekt, blijft vertrouwelijk. Ze stellen een medisch specialist in staat u eraan te herinneren een afspraak te maken in het schema van uw keuze.

Deze eerste afspraak is gratis, het is een kans om vertrouwd te raken met de gebruikte technologie en een prijsopgave te krijgen. Uiteraard profiteert u ook van een gratis test.

Tot snel in een van onze celestetic centra!

Uw gratis informatie sessie