Strijd tegen huidverslapping

Dankzij gefractioneerde radiofrequentie en microneedling

Strijd tegen huidverslapping

Geniet van een gratis sessie

Verder gaan

Oorzaken van verlies van stevigheid van de huid

Het fenomeen van slappe huid wordt veroorzaakt door verschillende factoren die tegelijkertijd optreden

1) De epidermis en het stratum corneum worden dikker

2) De dermis, die de collageenvezels bevat, verfijnd

3) Collageenvezels worden minder elastisch

4) Gezichtsbeenderen veranderen in de loop van de tijd en worden fijner

5) Gezichtsvet hoopt zich op in de onderwang en onder de kin

Dit veroorzaakt een verlies van de onderliggende ondersteuningsmarkers voor zacht weefsel en een diepe smelting en ptosis van de vetcompartimenten.

Dit is hoe de huid een verlies van stevigheid en elasticiteit ondergaat en het ovaal van het gezicht, de convexiteit van de slapen, de delicate secundaire bogen van de lippen, en in profiel een zijdelingse projectie van de wangen meer uitgesproken bij vrouwen. , de convexe lijn gaat verder van het onderste ooglid naar de lof, de overgang in de voor-tijd-boog.

 

Multipolair gefractioneerd radiofrequentie

Upskin van celestetic

Radiofrequentie is een technologie die is gebaseerd op een geleidelijke opwarming van de diepe lagen van de huid. Deze opwarming veroorzaakt een sterke stimulering van alle cellen waar de warmte wordt uitgeoefend en het verkregen effect is vooral interessant in de esthetische praktijk, omdat de werkingsdiepten groter zijn in vergelijking met die van de lasers omdat het de oppervlakkige lagen van de huid respecteerd.

Opwarming resulteert in een verbetering van de consistentie van de dermis door verdichting van huidstructuren (collageen en elastine vezels) wat resulteert in een strakkere huid.

Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om alle huidfototypes op dezelfde manier te behandelen, omdat magnetische golven geen interactie hebben met melanine.

Behandelingen

  • Contour van het oog: rimpels, wallen en donkere kringen
  • Stevigheid van het gezicht, de nek, armen, buik, heupen en benen
  • Oppervlakkige verschijning van cellulitis en sinaasappelhuid
  • Ovaal van het gezicht
  • Stevigheid van de halslijn

 

Veelgestelde vragen

Wat is de ideale frequentie van de behandeling en de aanbevolen afstand tussen de sessies ?

Voor optimale resultaten is het aan te raden om gemiddeld 6 tot 8 sessies uit te voeren. Sommige beoefenaars raden zelfs een eerste behandeling van 12 sessies (vooral voor cellulitis).

Het standaard behandelingsprotocol voorziet in 4 sessies verdeeld van 2 tot 4 weken.

Krijgen we altijd resultaten?

Sommige studies rapporteren hoge tevredenheid van ongeveer 90% van de patiënten met “goede tot uitstekende” resultaten op gezichtsverzakking na zes maanden.

De verbetering is echter zeer langzaam en geleidelijk en de cliënt merkt het niet altijd aan het begin van de behandeling. Om deze moeilijkheid tijdens de eerste nabehandelingsperiode het hoofd te bieden, is het aanbevolen om altijd foto’s te nemen voor en na.

De effectiviteit van de behandeling hangt af van de leeftijd en het type van de huid behandeld?

In het algemeen jonge patiënten hebben een snellere en meer spectaculaire respons op behandelingen die zou kunnen worden verklaard door de rijkdom van de jonge huid in meer actieve fibroblasten. De huid van ouderen is meer beschadigd, meer ontspannen, en bevat minder actieve fibroblasten en is daarom moeilijker te stimuleren.

De dikte van de huid lijkt ook een rol te spelen in de effectiviteit.

Zeer dunne huiden (op het gezicht) reageren over het algemeen minder goed dan dikke huiden. Vetoverbelasting lijkt ook een rol te spelen in de effectiviteit: een huid die gebukt gaat onder vetafzetting zal minder goed reageren.

Het fototype van de huid heeft geen invloed op de effectiviteit van de behandeling

Radiofrequentie of Cryolipolysis ?

Radiofrequentie wordt aanbevolen voor “zwelbare” en vet-dragende kralen vanwege de effectiviteit op dergelijke onvolkomenheden. De radiofrequentie wordt eerder aanbevolen om de huid van het lichaam aan te spannen en te vechten tegen “niet-opzuigbare” onvolkomenheden.

Radiofrequentie of HIFU?

Radiofrequentie wordt geadviseerd voor oog-, voorhoofd- en lichaamsverjonging.

HIFU is effectiever op de ovaal van het gezicht en onderkin, maar is een duurdere technologie.

Aanbevolen prijzen

Onze centra

Geniet van een gratis sessie

Meer informatie

De informatie sessie is gratis

De informatie die u in ons formulier verstrekt, blijft vertrouwelijk. Ze stellen een medisch specialist in staat u eraan te herinneren een afspraak te maken in het schema van uw keuze.

Deze eerste afspraak is gratis, het is een kans om vertrouwd te raken met de gebruikte technologie en een prijsopgave te krijgen. Uiteraard profiteert u ook van een gratis test.

Tot snel in een van onze celestetic centra!

Uw gratis informatie sessie