Browchitect

Edenplein 17 2610 Wilrijk | +32484947501
Fermé Aujourd'hui

...

HI!

Mijn naam is Lore, eigenares en oprichtster van Browchitect.
Vanuit mijn passie voor brows, richtte ik 3 jaar geleden Browchitect op.
Het liefst ben ik de hele dag bezig met het shapen van wenkbrauwen, het plaatsen van een mooie semi-permanente make up. You name it…
Intussen is Browchitect uitgegroeid tot een instituut waar u terecht kan voor tal van behandelingen, die allen met de uiterste zorg en professionaliteit worden uitgevoerd.
Bij Browchitect kan u rekenen op een grondige expertise. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen, volg ons team op zeer regelmatige basis bijscholingen, congressen en masteropleidingen op wereldniveau.
Browchitect beschikt over een dynamisch, fris en uiterst leergierig team. Vanuit deze dynamiek en leergierigheid tracht Browchitect zichzelf waar mogelijk heruit te vinden, hierdoor kan u bij ons telkens terecht voor de allernieuwste tendensen binnen de beautywereld!
Tevens hechten wij bij Browchitect zeer veel belang aan puurheid en betrouwbaarheid. Deze eigenschappen weerspiegelen zich in alles waar Browchitect voor staat. Gaande van ons team, tot de productkeuze welke met uiterste zorg wordt uitgekozen. Enkel de beste pigmenten en producten zijn goed genoeg.
Natuurlijk ogende resultaten die tot in de perfectie worden uitgevoerd, dat is waar Browchitect voor staat.
Neem rustig een kijkje op onze website…
& wie weet tot binnenkort!
 

Nos prestations

Prendre un rendez-vous

Ce premier rendez-vous est gratuit, c’est l’occasion de vous familiariser avec la technologie utilisée et d’obtenir un devis. Naturellement, vous pourrez également bénéficier d’un dignostic gratuit.

Edenplein 17 2610 Wilrijk
2610 Wilrijk
+32484947501