Celestetic draagt zorg voor u

07 Dec 2020

Bescherm zowel uzelf als andere familieleden met onze desinfecterende handgel. Bij elke bestelling op onze webshop, ontvangt u nu gratis een Pure Clean E!
...

Deze desinfecterende handgel bevat maar liefst 72% alcohol, zo bent u zeker dat alle bacteriën op uw handen worden gedood.

Deze gel is ideaal voor momenten waarop u de handen niet kan spoelen, u hoeft maar een kleine dosis gel op de handen aan te brengen en goed uit te smeren. Ook is ze in een handig formaat, waardoor u ze overal kan meenemen.

Gemakkelijk, snel en volledig hygiënisch, als dat geen extra reden is om nog meer online te shoppen!

Deze gel:

  • Heeft een handig formaat die u overal kan meenemen
  • Plakt niet en droogt gemakkelijk
  • Gemaakt in Europa
  • Werd officieel goedgekeurd door het Belgische Ministerie van Volksgezondheid
  • Heeft een alcoholconcentraat van 72%, wat hoger is dan het minimum van 60% dat het WHO aanbeveelt

Laatste nieuws

...
Shop je kerstcadeaus in alle veiligheid met deze 3 tips

De maand december is aangebroken en kerst komt hierdoor steeds dichterbij! Ondanks dat het geen gewone kerst zal zijn, probeert iedereen zijn best te doen om het zo normaal te doen verlopen. Met deze Belgische, en dus lokale desinfecterende gel blijven jouw handen hygiënisch tijdens het kerstshoppen. Ben jij ook nog op zoek naar kerstcadeaus voor jouw bubbel maar ben je bang om cadeautjes te shoppen? Hier zijn drie tips om veilig kerst te shoppen, volgens de regels uiteraard!

Lees meer
...
Celestetic draagt zorg voor u

Bescherm zowel uzelf als andere familieleden met onze desinfecterende handgel. Bij elke bestelling op onze webshop, ontvangt u nu gratis een Pure Clean E!

Lees meer
...
Zo beschermt én herstelt u uw huid tegen externe agressies

Al gemerkt dat de huid iets gevoeliger is in de maand november? Door externe agressies zoals koude en wind, moet de huid extra beschermd worden. In deze skincare routine is het doel de huid te hydrateren en te beschermen van invloeden van buitenaf. Met deze skincare routine is uw huid klaar om weer en wind te trotseren, maar ze zal ook uw huid weer herstellen na een intensieve wandeling.

Lees meer