Retouren, omwisselingen en terugbetalingen

Retouren en restituties

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Daarom willen wij u op deze pagina informeren over ons retour- en restitutiebeleid.

U heeft 14 dagen de tijd om uw beslissing te heroverwegen en het bestelde product te retourneren. Als u ervoor kiest om uw bestelling binnen deze wettelijke termijn van 14 dagen te retourneren, hoeft u uw keuze niet te rechtvaardigen en zullen wij u geen boete in rekening brengen. U hoeft ons alleen maar op de hoogte te stellen van de retourzending via [email protected], en te wachten op onze instructies.

De terugbetaling zal plaatsvinden binnen dertig dagen na de datum waarop u uw herroepingsrecht hebt uitgeoefend.

Uw bestelling moet in de oorspronkelijke staat en op uw kosten opnieuw zijn verzonden. Producten die geopend en gebruikt zijn, kunnen niet worden geretourneerd.

Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u een e-mail om u te informeren dat wij uw bestelling hebben ontvangen en zullen wij overgaan tot de terugbetaling (tenzij de producten zijn gebruikt of beschadigd).

Te late of ontbrekende terugbetaling (indien van toepassing) :

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening. Het kan enkele dagen duren voordat de terugbetaling is gepost en zichtbaar is op uw bankrekening. Als u niet binnen twee weken na ontvangst van de e-mail waarin u wordt geïnformeerd over de terugbetaling een terugbetaling heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected].

Uitwisselingen

Alleen defecte of beschadigde producten kunnen worden vervangen. Stuur in dit geval foto's van de betreffende producten naar [email protected].

Een nieuw pakket wordt u toegestuurd met een label waarmee u de beschadigde producten kunt retourneren.

Houd er rekening mee dat we niet kunnen garanderen dat we het geretourneerde artikel zullen ontvangen in het geval van een probleem tijdens het transport of de levering.