De huid voorbereiden op de lente.

26 Mar 2020

...

Ze vecht al meer dan 3 maanden tegen de kou en nu is het de terugkeer van de zon die haar zorgen baart. Hoe kan ik deze overgang temmen? Hier is wat wij u adviseren, niets te hard en toch genoeg om u de hele zomer lang te laten schitteren!

Gummen

Begin met het uitwissen van uw huid. Een scrub, hoe zacht ook, maakt het mogelijk om zich te bevrijden van onzuiverheden en dode huid. Uw huid ademt eindelijk en de behandelingen die volgen zullen alleen maar effectiever zijn omdat ze uw huid direct bereiken zonder obstructies in het proces.

Reactiveren van de microcirculatie

Na uw scrub en vóór de eerste behandeling kunt u de microcirculatie van uw huid reactiveren. Hoe? Hoe? Door zachtjes met je vingertoppen op je gezicht te tikken of gewoon te masseren. Zodra de microcirculatie van uw huid geactiveerd is, zullen uw behandelingen dieper doordringen en zal de doeltreffendheid ervan worden versterkt. Maak kennis met de gewoonte om voor elke behandeling deze routine te volgen, dit zijn eenvoudige (en gratis!) handelingen die het verschil kunnen maken.

Hydrateren

Hydrateren! Dat is HET wachtwoord dat je nooit genoeg kunt zeggen! Het is de basis voor een mooie en stralende huid, vooral na de plotselinge krapte met de kou van de winter. De terugkeer van zonnige dagen is ook synoniem voor warmte en de stralen van de zon, hoewel aangenaam, hebben de kracht om uw huid uit te drogen. Het is daarom belangrijk om u te wapenen met goede zorg, zoals ons EGFPerfect serum. Dit serum is sterk geconcentreerd in hyaluronzuur, het helpt uw huid om al haar vocht vast te houden en het maakt het ook gemakkelijker te regenereren dankzij EGF (Cell Growth Factors). Zodra het serum is aangebracht, zet u uw "schoonheidsritueel" voort met onze UltimateProtect crèmes (aanbevolen voor de dag) of ActiveRepair (aanbevolen voor de nacht). Ze geven u een stralende teint. Een reflex te moe? Geen enkel probleem! Sluit uw behandeling af met EyeCare serum, dat het verschijnen van donkere kringen en zakjes onder uw ogen zal verminderen.   Nu ben je klaar om het nieuwe seizoen tegemoet te treden; dat van uitstapjes en terrassen met je vrienden!

Laatste nieuws

...
Shop je kerstcadeaus in alle veiligheid met deze 3 tips

De maand december is aangebroken en kerst komt hierdoor steeds dichterbij! Ondanks dat het geen gewone kerst zal zijn, probeert iedereen zijn best te doen om het zo normaal te doen verlopen. Met deze Belgische, en dus lokale desinfecterende gel blijven jouw handen hygiënisch tijdens het kerstshoppen. Ben jij ook nog op zoek naar kerstcadeaus voor jouw bubbel maar ben je bang om cadeautjes te shoppen? Hier zijn drie tips om veilig kerst te shoppen, volgens de regels uiteraard!

Lees meer
...
Celestetic draagt zorg voor u

Bescherm zowel uzelf als andere familieleden met onze desinfecterende handgel. Bij elke bestelling op onze webshop, ontvangt u nu gratis een Pure Clean E!

Lees meer
...
Zo beschermt én herstelt u uw huid tegen externe agressies

Al gemerkt dat de huid iets gevoeliger is in de maand november? Door externe agressies zoals koude en wind, moet de huid extra beschermd worden. In deze skincare routine is het doel de huid te hydrateren en te beschermen van invloeden van buitenaf. Met deze skincare routine is uw huid klaar om weer en wind te trotseren, maar ze zal ook uw huid weer herstellen na een intensieve wandeling.

Lees meer