26 Mar 2020

De huid voorbereiden op de lente.

...

Ze vecht al meer dan 3 maanden tegen de kou en nu is het de terugkeer van de zon die haar zorgen baart. Hoe kan ik deze overgang temmen? Hier is wat wij u adviseren, niets te hard en toch genoeg om u de hele zomer lang te laten schitteren!

Gummen

Begin met het uitwissen van uw huid. Een scrub, hoe zacht ook, maakt het mogelijk om zich te bevrijden van onzuiverheden en dode huid. Uw huid ademt eindelijk en de behandelingen die volgen zullen alleen maar effectiever zijn omdat ze uw huid direct bereiken zonder obstructies in het proces.

Reactiveren van de microcirculatie

Na uw scrub en vóór de eerste behandeling kunt u de microcirculatie van uw huid reactiveren. Hoe? Hoe? Door zachtjes met je vingertoppen op je gezicht te tikken of gewoon te masseren. Zodra de microcirculatie van uw huid geactiveerd is, zullen uw behandelingen dieper doordringen en zal de doeltreffendheid ervan worden versterkt. Maak kennis met de gewoonte om voor elke behandeling deze routine te volgen, dit zijn eenvoudige (en gratis!) handelingen die het verschil kunnen maken.

Hydrateren

Hydrateren! Dat is HET wachtwoord dat je nooit genoeg kunt zeggen! Het is de basis voor een mooie en stralende huid, vooral na de plotselinge krapte met de kou van de winter. De terugkeer van zonnige dagen is ook synoniem voor warmte en de stralen van de zon, hoewel aangenaam, hebben de kracht om uw huid uit te drogen. Het is daarom belangrijk om u te wapenen met goede zorg, zoals ons EGFPerfect serum. Dit serum is sterk geconcentreerd in hyaluronzuur, het helpt uw huid om al haar vocht vast te houden en het maakt het ook gemakkelijker te regenereren dankzij EGF (Cell Growth Factors). Zodra het serum is aangebracht, zet u uw "schoonheidsritueel" voort met onze UltimateProtect crèmes (aanbevolen voor de dag) of ActiveRepair (aanbevolen voor de nacht). Ze geven u een stralende teint. Een reflex te moe? Geen enkel probleem! Sluit uw behandeling af met EyeCare serum, dat het verschijnen van donkere kringen en zakjes onder uw ogen zal verminderen.   Nu ben je klaar om het nieuwe seizoen tegemoet te treden; dat van uitstapjes en terrassen met je vrienden!

Laatste nieuws

...
Alles wat je moet weten over Dermaroller: Onthul de schoonheid van je huid

De Dermaroller is een onmisbaar hulpmiddel voor schoonheid en huidverzorging geworden. Dit kleine instrument met micronaalden belooft opmerkelijke resultaten bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en het stimuleren van de collageenproductie. Maar wat is een Dermaroller precies en hoe werkt het? In dit artikel verkennen we de fascinerende wereld van de Dermaroller in detail, kijken we naar de verschillende types, hun voordelen en gebruik, en de voordelen die ze voor je huid kunnen opleveren.

Lees meer
...
Zachte scrubs met fruitzuren: AHA's en BHA's begrijpen

Alpha-hydroxyzuren (AHA's) en bèta-hydroxyzuren (BHA's) zijn steeds populairdere ingrediënten voor huidverzorging en worden gewaardeerd om hun vermogen om de huid zachtjes te exfoliëren en de textuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Als je het verschil tussen de twee begrijpt en weet hoe je ze effectief in je huidverzorgingsroutine kunt opnemen, kan dat een aanzienlijk verschil maken in je zoektocht naar een gezonde, stralende huid.

Lees meer
...
De drie soorten peeling: fysisch, chemisch en enzymatisch

Exfoliëren is een essentieel onderdeel van elke huidverzorgingsroutine, bedoeld om dode huidcellen van het huidoppervlak te verwijderen voor een stralende, gladdere teint. Er zijn drie soorten peeling: fysisch, chemisch en enzymatisch. Elke methode biedt unieke voordelen en is geschikt voor verschillende huidtypes. Inzicht in deze exfoliatiemethoden kan je helpen de methode te kiezen die het beste past bij jouw specifieke behoeften.

Lees meer