Hydromicrodermabrasie in 7 vragen

30 Jan 2023

Ontdek hydro-microdermabrasie, 's werelds populairste schoonheidsbehandeling voor een perfect zuivere huid. Deze gepersonaliseerde behandeling komt tegemoet aan alle behoeften van uw huid. Het reinigt en hydrateert diep. Geniet van onmiddellijke resultaten, uw teint wordt stralend en helder dankzij deze techniek die in schoonheidssalons wordt aangeboden.
...

 

1. Wat is een hydro-microdermabrasie behandeling?

Hydromicrodermabrasie is een geavanceerde behandelingstechniek die de huid grondig reinigt. Het verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden, overtollig talg en  make-up. Met deze methode kan het uiterlijk van de huid worden verbeterd, met name door rimpels, pigmentvlekken en littekens te verminderen. Een ander voordeel is dat het de huid van  oa rokers weer zuurstof geeft.

2. Waarom kiezen voor hydro-microdermabrasie om de huid te exfoliëren?

Hydro-microdermabrasie heeft veel aanhangers. Het is de essentiële schoonheidsroutine voor een perfecte huid. Deze aanpasbare behandeling voldoet aan alle behoeften van uw huid. Het reinigt en hydrateert de huid grondig. Dankzij deze behandeling heeft u vanaf de eerste sessie een stralende en glanzende teint!

3. Hoe werkt een hydro-microdermabrasie behandeling?

Een hydrodermabrasiebehandeling wordt uitgevoerd in een schoonheidssalon met een professionele machine. Deze machine combineert water met lotions die zijn aangepast aan de behoeften van uw huid. Dankzij een op de machine aangesloten opzetstuk zal uw schoonheidsspecialiste de verschillende zones van uw gelaat bewerken. Het opzetstuk zuigt de onzuiverheden en dode huidcellen van uw huid.

Hoe werkt het?

Hydro-microdermabrasie werkt met een zuigsysteem op basis van microbellen. Uw huid wordt doordrenkt (en gereinigd) met voedende lotions die voldoen aan de behoeften van uw huid.

 

4. Welke resultaten kan u van deze schoonheidsbehandeling verwachten?

Deze behandeling biedt u belangrijke voordelen:

- Verbetering van het algemene uiterlijk van de huid

- Vermindering van rimpels en ouderdomsvlekken

- Vermindering van littekens

- Een gladdere, heldere huid

- De natuurlijke productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd.          

- Het activeert de microcirculatie

- Het bevordert de zuurstofvoorziening van het weefsel

- Nieuw huideffect, de huid ademt

- Het geeft de huid van rokers weer zuurstof.

5. Hydro-microdermabrasie geschikt voor alle huidtypes?

Hydrodermabrasie kan worden uitgevoerd op het gelaat, de hals, de handen of het decolleté. Niet-invasief, het helpt het uiterlijk van de huid en de teint te verbeteren. Het vermindert rimpels, pigmentvlekken en littekens.

Deze behandeling wordt aanbevolen voor alle huidtypes. In tegenstelling tot microdermabrasie met kristallen of diamanten is hydrodermabrasie zacht en weinig irriterend voor de huid.

Zoals bij elke esthetische behandeling verdient het echter de voorkeur vooraf een huiddiagnose te stellen. Dit zal helpen eventuele contra-indicaties vast te stellen.

6. Wat vinden degenen die het geprobeerd hebben?

Journaliste Julie Bourgeois van het tijdschrift Flair testte de hydrodermabrasiebehandeling in de Celestetic Clinic in Genval: "Het is een uniek gevoel van reinheid. Een ongekend schoon gevoel! Het is indrukwekkend! Onmiddellijk na de behandeling is de huid stralend en glad.

7. Hoe verleng je de voordelen van deze behandeling thuis?

De belangrijkste stap is het gebruik van de juiste producten. Dit is essentieel. Belangrijk is het percentage actieve bestanddelen in de formule. Hoe hoger het percentage actieve bestanddelen, hoe beter de resultaten.

Om de resultaten van de behandeling te vergroten, stelt u een schoonheidsroutine op en herhaalt u deze 's ochtends en 's avonds.

Celestetic Routine

Matture huid:

Vette huid:

Gevoelige huid:

 

Als ook u een perfecte huid en een stralende teint wilt, neem dan vandaag nog contact op met uw schoonheidsspecialiste.

Wacht niet langer om te genieten van de ongelooflijke resultaten van deze gerenommeerde behandeling.

Laatste nieuws

...
Hydromicrodermabrasie in 7 vragen

Ontdek hydro-microdermabrasie, 's werelds populairste schoonheidsbehandeling voor een perfect zuivere huid. Deze gepersonaliseerde behandeling komt tegemoet aan alle behoeften van uw huid. Het reinigt en hydrateert diep. Geniet van onmiddellijke resultaten, uw teint wordt stralend en helder dankzij deze techniek die in schoonheidssalons wordt aangeboden.

Lees meer
...
Wat is Hifu?

Hifu is een gelaatsbehandeling gebaseerd op de dermo-esthetiek. Deze behandeling maakt het mogelijk een liftend effect te verkrijgen zonder een operatie te ondergaan.

Lees meer
...
Hoe bereidt u uw huid voor op de zon?

De mooie dagen zijn terug! Om een gelijkmatige teint en een perfecte bruining te bevorderen, en om UV-schade zoals vlekken te voorkomen. Bereid uw huid op een intelligente manier voor op de zon. Hoe? Hier zijn wat tips.

Lees meer