C  PERFECT 30ml

Vitamine C Serum

97,50€ (In stock)

Een serum met een ultrahoge concentratie aan vetoplosbare vitamine C ontwikkeld (3-O Ethyl Ascorbic Acid). Dit bestanddeel vormt 30 % van de samenstelling van het serum Cperfect en is het eerste ingrediënt op de INCI-lijst, na water. Deze concentratie aan vitamine C is het equivalent van 3.000 sinaasappels.AANTAL:

Delen:

Levering : Levering in minder dan 48 uur


icon
Hypoallergeen
icon
Farmaceutische kwaliteit
icon
0% PEG, parabenen en kleurstoffen
icon
Niet tevreden geld terug
icon
Gratis levering

Kenmerken .

In de cosmetica wordt een onderscheid gemaakt tussen twee types vitamine C: wateroplosbare vitamine C en vetoplosbare vitamine C. De manier waarop vitamine C oplost, heeft een belangrijke invloed op hoe onze huid dit bestanddeel opneemt.

Vetoplosbare vitamine C dringt veel beter door in onze huidcellen omdat de celwanden hoofdzakelijk

uit fosfolipiden (vet) bestaan. Goed om te weten: De minimale dosis vitamine C in een cosmetisch product moet 5 % bedragen om doeltreffend te zijn tegen huidveroudering.

Resultaten
  • Tegen pigmentvlekken: de molecule vertraagt de melaninesynthese om de vorming van nieuwe pigmentvlekken te voorkomen terwijl bestaande vlekken vervagen.
  • Anti-aging: het serum bestrijdt oxidatieve stress, de belangrijkste oorzaak van huidveroudering (stress, vervuiling, slaapgebrek enz).
  • Verbetering van de huidelasticiteit en bestrijding van huidverslapping: 3-O Ethyl Ascorbic Acid versnelt de collageensynthese en geeft het celherstel een boost.
  • Ontstekingsremmend effect: Cperfect voorkomt de ontwikkeling van bacteriën in de huidporiën om imperfecties tegen te gaan.

Actieve bestanddelen.

3-O Ethyl Ascorbinezuur (30%)

De 3-O Ethyl Ascorbinezuur-molecule is tot nu toe het beste vitamine C-derivaat dat beschikbaar is. Waarom is dat? Omdat het molecuul een beter vermogen heeft om de epidermis te penetreren dan alle andere vitamine C moleculen, inclusief zijn pure vorm, ascorbinezuur. Dankzij dit penetratiepotentieel heeft het product een echt biologisch effect op onze huidcellen. 

Alle ingrediënten:

Dit vind je misschien ook leuk.

Reinigingsmelk
21,90€
Reinigende mousse
24,70€
Serum-zorg-vooruitgang
66,80€
Anti Acné Serum & vette huid
59,80€
Gratis levering

Vanaf 39€

Niet tevreden, geld terug

Binnen de 30 dagen

0% parabenen en kleurstoffen

Hoge huidtolerantie

Farmaceutische kwaliteit

Ingrediënten van hoge kwaliteit