C Perfect 30ml

Vitamine C Serum

97,50€ (In stock)

Een serum met een ultrahoge concentratie aan vetoplosbare vitamine C ontwikkeld (3-O Ethyl Ascorbic Acid). Dit bestanddeel vormt 30 % van de samenstelling van het serum Cperfect en is het eerste ingrediënt op de INCI-lijst, na water. Deze concentratie aan vitamine C is het equivalent van 3.000 sinaasappels.

HUIDTYPE: Alle huidtypes

BETREFT: Onzuiverheden, Verstopte poriën, Bescherming , Verslapte huid , Rimpels, Pigmentvlekken, Doffe huidskleur , Roodheid

QTY:

Delen:

Levering : 3 werkdagen

icon
Hypoallergeen
icon
Farmaceutische kwaliteit
icon
0% PEG, parabenen en kleurstoffen
icon
Niet tevreden geld terug
icon
Gratis levering

In de cosmetica wordt een onderscheid gemaakt tussen twee types vitamine C: wateroplosbare vitamine C en vetoplosbare vitamine C. De manier waarop vitamine C oplost, heeft een belangrijke invloed op hoe onze huid dit bestanddeel opneemt.

Vetoplosbare vitamine C dringt veel beter door in onze huidcellen omdat de celwanden hoofdzakelijk

uit fosfolipiden (vet) bestaan. Goed om te weten: De minimale dosis vitamine C in een cosmetisch product moet 5 % bedragen om doeltreffend te zijn tegen huidveroudering.

  • Tegen pigmentvlekken: de molecule vertraagt de melaninesynthese om de vorming van nieuwe pigmentvlekken te voorkomen terwijl bestaande vlekken vervagen.
  • Anti-aging: het serum bestrijdt oxidatieve stress, de belangrijkste oorzaak van huidveroudering (stress, vervuiling, slaapgebrek enz).
  • Verbetering van de huidelasticiteit en bestrijding van huidverslapping: 3-O Ethyl Ascorbic Acid versnelt de collageensynthese en geeft het celherstel een boost.
  • Ontstekingsremmend effect: Cperfect voorkomt de ontwikkeling van bacteriën in de huidporiën om imperfecties tegen te gaan.

Actieve bestanddelen

3-O Ethyl Ascorbinezuur (30%)

De 3-O Ethyl Ascorbinezuur-molecule is tot nu toe het beste vitamine C-derivaat dat beschikbaar is. Waarom is dat? Omdat het molecuul een beter vermogen heeft om de epidermis te penetreren dan alle andere vitamine C moleculen, inclusief zijn pure vorm, ascorbinezuur. Dankzij dit penetratiepotentieel heeft het product een echt biologisch effect op onze huidcellen. 

Alle ingrediënten:

Ingrédients : AQUA, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, PROPANEDIOL, LACTIC ACID, SODIUM LACTATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED, PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, DISODIUM EDTA, LIMONENE

Klantenreviews

5.0/5 Op basis van 1 Klantenreviews

Score:

S

Juste extraordinaire

Conseillé par mon esthéticienne, c'est celui-là qu'elle utilise


Misschien ook interessant

- 22%
62,54€ 49,00€
Gratis levering

À partir de 39€

Niet tevreden, geld terug

Binnen de 30 dagen

0% parabenen en kleurstoffen

Hoge huidtolerantie

Farmaceutische kwaliteit

Ingrediënten van hoge kwaliteit