Niacinamide

Versterkt de poriën en helpt de algemene uitstraling van de huid te verbeteren door de huid te egaliseren en roodheid te verminderen.

Niacinamide is een multifunctioneel bestanddeel voor jong en oud met tal van voordelen voor de huid. Je vindt het ingrediënt in enkele producten van Celestetic. Het ingrediënt komt tegenwoordig heel vaak voor in huidverzorging en ze is ideaal voor de rijpere huid, de onzuivere huid en droge huid.

Wat is Niacinamide? Niacinamide staat ook wel bekend als Vitamine B3 of nicotamide en dit krijgen we binnen via onze voeding. Denk maar aan vis en noten, de inname hiervan zorgt voor een gezond spijsverteringsstelsel. 

Toch is Niacinamide ook bevorderlijk voor de huid, dit ingrediënt houdt onze huidbarrère namelijk in stand. Dit resulteert op zijn beurt dat vocht minder snel uit de huid gaat, wat zorgt voor een hydrateerde huid, daarom is dit ingrediënt ideaal voor personen met een droge huid.

Niacinamide is ook het ideale anti-aging bestanddeel. Het maakt de huid namelijk soepeler waardoor rimpels en fijne lijntjes worden verminderty bij een concentratie van minstens 4%

 

Alle voordelen van Niacinamide op een rij:

  • Ontsekingsremmend
  • Beschermt tegen zonneschade
  • Controleert de talgprodctie
  • Vermindert pigmentvlekken
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes

 

Onze producten die deze werkzame stof bevatten