PURE  REPAIR

Talgregulerende matterende dagcrème

59,00€ (In stock)

Maak kennis met de Pure Repair, een matterende en talgregulerende crème voor de vette tot gemengde. En met zijn 28% aan actieve bestanddelen kan ze niet anders dan een impressionant effect te hebben op de gelaat!

Deze zuiverende crème zit boordenvol met ingrediënten die het probleem aanpakken i.p.v. ze te maskeren. Denk maar aan Niacinamide (Vit. B3) die een oplichtende en anti acne werking heeft, Bio Ferment Complex die de talgregulatie controleert, Zink glucoganaat die anti bacterieel werkt en zo veel meer huidbarrière herstellende ingrediënten en natuurlijke plant extracten.AANTAL:

Delen:

Levering : Levering in minder dan 48 uur


Kenmerken .

De Pure Repair behandelt het probleem tot in de kern, zonder ze uit te drogen. Ze gaat de huid als het ware herstellen en 8uur lang gehydrateerd houden. Wist u dat veel personen met acnegevoelige huid minder snel durven te hydrateren? Dit is een veelgemaakt fout, want ook de acnegevoelige huid heeft nood aan hydratatie.

Door genoeg hydratatie aan te brengen, gaat de huid sneller herstellen, waardoor onzuiverheden op een sneller tempo verdwijnen. Deze crème maakt ze echter niet vet, ze heeft zelf een matterend resultaat. Na een kuur van drie maanden werd de huid intens gezuiverd, gehydrateerd, is de talgproductie gereguleerd, maar bovenal: uw zelfvertrouwen is teruggekeerd!

 
Resultaten
  • Zuiverend
  • Matterend
  • Huidbarrière herstellend
  • Hydraterend
  • Reguleert de talgproductie
  • Bevordert de vorming van nieuwe gezonde huidcellen en versterkt de huidregeneratie

Gebruiksaanwijzing.

Gebruik de dagcrème op een gereinigde huid, zowel 's ochtends als 's avonds. Voor een optimaal effect wordt de Pure Skin Care Routine aangeraden.

studie verslag.

De matifierende crème met Niacinamide en ceramiden, PURE REPAIR om overmatige talgproductie en huidonregelmatigheden te behandelen.

 

Methodologie
Producten
PURE REPAIR
Protocol
2x per dag
Duur
8 weken
Aantal deelnemers
50 personen (van 18 tot 60 jaar)
Matteert
  • 58% Ja, zeker
  • 36% Ja, redelijk goed
  • 2% Mogelijk
  • 4% Nee
94% vinden het matterende product
85% vinden het efficiënt op talregulatie
85% vinden het hydraterende product
70% vinden het efficiënt op huidonregelmatigheden
2% 2 personen uit de 50 hebben roodheid ervaren
Aspecten van de huid beoordeeld

Hydratatie van de huid

Talgproductie

Huidbarrière (TEWL)

Huid glans

Artsen en dermatologen hebben gemeten

+12%

Een verhoging van 12% in huidhydratatie

-31%

Een afname van 31% in talproductie

+12%

Een verbetering van 12% in de huidbarrière

-19%

Een afname van 19% in huidglans

* Gemiddeld over het gehele panel en na 12 weken dagelijks gebruik.

resultaten.

Voordat
Na
...
...

De puistjes en andere imperfecties zijn afgenomen, reacties van de huid zijn gekalmeerd, huidtextuur is gladder en poriën zijn verkleind.

Voordat
Na
...
...

Poriën zijn gereinigd en huidimperfecties zijn zichtbaar behandeld.

Voordat
Na
...
...

Onzuiverheden zijn vervaagd. De huidbarrière is gerepareerd en geregenereerd.

klanten-reviews.

5.0/5 Op basis van 4 Klantenreviews
EL

Onvermijdelijk

Ik ben al heel lang op zoek naar een crème die mijn overtollige talg onder controle houdt zonder mijn huid uit te drogen. Pure Repair van Celestetic is de perfecte oplossing. In slechts een paar weken gebruik heb ik een duidelijke verbetering opgemerkt: mijn huid is meer in balans, imperfecties zijn zichtbaar verminderd en mijn huid glimt niet meer aan het einde van de dag. Dit product heeft ook geholpen om de hydratatie en zachtheid van mijn huid te verbeteren. Het is een must-have voor iedereen die worstelt met onzuiverheden en een vette huid.


BDV

Effectief voor de vette en onzuivere huid

Als man met een vette huid is het een uitdaging om een crème te vinden die niet te zwaar is en die overtollig talg onder controle houdt. Pure Repair van Celestetic was een openbaring. Het verzwaart mijn huid niet, terwijl het een langdurige matte finish geeft. De resultaten zijn indrukwekkend: mijn huid is helderder, de poriën zijn strakker en imperfecties zijn aanzienlijk verminderd. Het is een product dat ik iedereen kan aanraden die op zoek is naar een effectieve oplossing voor een vette, smetgevoelige huid.


SN1

De crème is erg prettig, smeert perfect uit over de gezichtshuid en maakt het een beetje mat en klaar voor make-up. Ik vond de geur niet zo lekker, maar dat is een kwestie van smaak.


SN3

Dit product is ongelooflijk.


Actieve bestanddelen.

Bioferment & Aminozuur Complex (5%)

huidbeschermende en anti-aging eigenschappen, helpt de huid te beschermen tegen uitdroging, bevordert ook huidregeneratie en een gladder huidoppervlak

Niacinamide (4%)

Versterkt de poriën en helpt de algemene uitstraling van de huid te verbeteren door de huid te egaliseren en roodheid te verminderen.

Panthenol (Vitamine B5) (1%)

Panthenol (Vitamine B5)  regenereert  de huidcellen en heeft een uitstekende hydraterende werking en een stralende boost effect.

Ceramide Complex (1%)

Herstelt de huidbarrière, houdt deze gezond en behoudt de huidhydratatie

Alle ingrediënten:

Dit vind je misschien ook leuk.

Micellair water
22,90€
Zuiverend anti-onzuiverheden Serum
59,90€
Anti-Pigment en anti-aging crème
64,00€
Resurfacing nachtcrème
54,90€
Gratis levering

Vanaf 69€

Niet tevreden, geld terug

Binnen de 30 dagen

0% parabenen en kleurstoffen

Hoge huidtolerantie

Farmaceutische kwaliteit

Ingrediënten van hoge kwaliteit