26 Mar 2020

Micro-Needling: de beste oplossing voor littekens, rimpels en striemen!

...

Wat is de MicroNeedler?

De MicroNeedler is een instrument voor het creëren van microkanalen in de huid, die de cellen instrueert om het regeneratiemechanisme van de huid te activeren. De naald verhoogt de natuurlijke productie van collageen en elastine aanzienlijk, wat resulteert in een zichtbaar jongere, zachtere en stevigere huid.

Wat zijn de effecten?

Talrijke studies hebben de dramatische effecten van micro-naalden op alle soorten littekens en onregelmatigheden van de huid aangetoond, in die mate dat het wordt beschouwd als de krachtigste oplossing om de moeilijkste littekens te bestrijden. Op basis van haar ervaring heeft Celestetic een MicroNeedler ontwikkeld die voldoet aan de hoogste gebruiksnormen. De eerste zichtbare effecten op littekens verschijnen meestal na 1 maand voor oppervlakkige littekens en na 3 maanden voor de diepste littekens.

Laatste nieuws

...
Alles wat je moet weten over Dermaroller: Onthul de schoonheid van je huid

De Dermaroller is een onmisbaar hulpmiddel voor schoonheid en huidverzorging geworden. Dit kleine instrument met micronaalden belooft opmerkelijke resultaten bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en het stimuleren van de collageenproductie. Maar wat is een Dermaroller precies en hoe werkt het? In dit artikel verkennen we de fascinerende wereld van de Dermaroller in detail, kijken we naar de verschillende types, hun voordelen en gebruik, en de voordelen die ze voor je huid kunnen opleveren.

Lees meer
...
Zachte scrubs met fruitzuren: AHA's en BHA's begrijpen

Alpha-hydroxyzuren (AHA's) en bèta-hydroxyzuren (BHA's) zijn steeds populairdere ingrediënten voor huidverzorging en worden gewaardeerd om hun vermogen om de huid zachtjes te exfoliëren en de textuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Als je het verschil tussen de twee begrijpt en weet hoe je ze effectief in je huidverzorgingsroutine kunt opnemen, kan dat een aanzienlijk verschil maken in je zoektocht naar een gezonde, stralende huid.

Lees meer
...
De drie soorten peeling: fysisch, chemisch en enzymatisch

Exfoliëren is een essentieel onderdeel van elke huidverzorgingsroutine, bedoeld om dode huidcellen van het huidoppervlak te verwijderen voor een stralende, gladdere teint. Er zijn drie soorten peeling: fysisch, chemisch en enzymatisch. Elke methode biedt unieke voordelen en is geschikt voor verschillende huidtypes. Inzicht in deze exfoliatiemethoden kan je helpen de methode te kiezen die het beste past bij jouw specifieke behoeften.

Lees meer