Micro-Needling: de beste oplossing voor littekens, rimpels en striemen!

26 Mar 2020

...

Wat is de MicroNeedler?

De MicroNeedler is een instrument voor het creëren van microkanalen in de huid, die de cellen instrueert om het regeneratiemechanisme van de huid te activeren. De naald verhoogt de natuurlijke productie van collageen en elastine aanzienlijk, wat resulteert in een zichtbaar jongere, zachtere en stevigere huid.

Wat zijn de effecten?

Talrijke studies hebben de dramatische effecten van micro-naalden op alle soorten littekens en onregelmatigheden van de huid aangetoond, in die mate dat het wordt beschouwd als de krachtigste oplossing om de moeilijkste littekens te bestrijden. Op basis van haar ervaring heeft Celestetic een MicroNeedler ontwikkeld die voldoet aan de hoogste gebruiksnormen. De eerste zichtbare effecten op littekens verschijnen meestal na 1 maand voor oppervlakkige littekens en na 3 maanden voor de diepste littekens.

Laatste nieuws

...
Selflove: 5 tips om er mooi uit te zien zonder make-up en je natuurlijke schoonheid te omarmen

De maand februari staat ook wel een beetje bekend als de maand van de liefde, in eerste instantie zul je denken aan de liefde voor een ander maar het is ook het ideale moment om meer selflove uit te oefenen, jezelf te verwennen en je natuurlijke schoonheid te omarmen. Dat begint natuurlijk bij je huid, toch zijn er nog tal van andere tips die ervoor zorgen dat je nog dat tikkeltje meer van je natuurlijke zelf gaat houden! Lees vooral tot op het einde om enkele beautytips te ontdekken die jou ook zonder make-up laten schitteren.

Lees meer
...
5 tips om jouw huid te resetten na de eindejaarsfeesten

Alle kerst en nieuwjaarsfeestjes zijn nu stilaan achter de rug, heb jij die periode ook veel make-up opgehad en merk je daar nu de eerste tekens van op je huid? Met deze 5 tips krijgt jouw huid weer een opkikker en kan je met frisse huid aan het nieuwe jaar beginnen!

Lees meer
...
Shop je kerstcadeaus in alle veiligheid met deze 3 tips

De maand december is aangebroken en kerst komt hierdoor steeds dichterbij! Ondanks dat het geen gewone kerst zal zijn, probeert iedereen zijn best te doen om het zo normaal te doen verlopen. Met deze Belgische, en dus lokale desinfecterende gel blijven jouw handen hygiënisch tijdens het kerstshoppen. Ben jij ook nog op zoek naar kerstcadeaus voor jouw bubbel maar ben je bang om cadeautjes te shoppen? Hier zijn drie tips om veilig kerst te shoppen, volgens de regels uiteraard!

Lees meer