Vitamine B3

Deze vitamine staat bekend om zijn vermogen om het natuurlijke celvernieuwingsproces te versnellen. Ze vermindert huidvlekjes en alle imperfecties van de huid.

Niacinamide oftewel Vitamine B3 is een multifunctioneel bestanddeel voor jong en oud met tal van voordelen voor de huid. Je vindt het ingrediënt in enkele producten van Celestetic. Het ingrediënt komt tegenwoordig heel vaak voor in huidverzorging en ze is ideaal voor de rijpere huid, de onzuivere huid en droge huid.

Wat is Niacinamide? Niacinamide staat ook wel bekend als Vitamine B3 of nicotamide en dit krijgen we binnen via onze voeding. Denk maar aan vis en noten, de inname hiervan zorgt voor een gezond spijsverteringsstelsel. 

Toch is Niacinamide ook bevorderlijk voor de huid, dit ingrediënt houdt onze huidbarrière namelijk in stand. Dit resulteert op zijn beurt dat vocht minder snel uit de huid gaat, wat zorgt voor een hydrateerde huid, daarom is dit ingrediënt ideaal voor personen met een droge huid.

Niacinamide is ook het ideale anti-aging bestanddeel. Het maakt de huid namelijk soepeler waardoor rimpels en fijne lijntjes worden vermindert bij een concentratie van minstens 4%

 

Alle voordelen van Niacinamide op een rij:

  • Ontstekingsremmend
  • Beschermt tegen zonneschade
  • Controleert de talgprodctie
  • Vermindert pigmentvlekken
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes

 

Onze producten die dit actieve bestanddeel bevatten

Micellair water
22,90€
Reinigende mousse
26,90€
Serum-zorg-vooruitgang
66,90€
Absolute Anti Age Serum
91,80€
Anti Age Serum
66,90€
Nachtcrème
74,90€
Dagcrème
54,00€